Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dille valt onder onze Speciale Zorg Katten. Dille heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Dille op afstand adopteren.

Dille Poes 5 maanden


Ik ben het Dille meisje, een zoet kind, een vrolijke schuiver, een zachtaardig troetelbeertje.
Mij kennen jullie nog niet echt, het is de eerste keer dat ik mezelf mag voorstellen. Behoorlijk spannend kan ik je wel vertellen! Er is iets aan mij wat je moet weten. Verbergen kan ik het niet, je hebt dat zo in de smiezen.
Ik ga schuivend door het leven, mijn achterpootjes rusten op de grond, ik ben namelijk deels verlamd. Althans verlamd, ik heb wel degelijk gevoel in mijn pootjes, maar er is iets stuk wat niet meer te fiksen valt. Mijn blaasje moet geholpen worden, die doet het niet meer goed. Een paar keer per dag wordt deze leeggemaakt, waardoor ik ook meteen de ontlasting eruit kieper, moet gebeuren nietwaar :-D
Het hele stomme van dit alles is dat ik ooit heb kunnen lopen. Yep. Een heel stout iemand heeft mij en mijn broer zo uit de auto geknikkerd, waardoor ik verkeerd terecht kwam. Ik zat nog beduusd om me heen te kijken op het padje tussen de plantages, terwijl mijn broer bang om me heen liep.
Lang verhaal, in elk geval kwamen we hier, mijn broer is al een paar maanden geleden geplaatst en nu ben ik aan de beurt!
Er lopen hier nog kleine viervoetertjes rond en daar ben ik zot op!
Ahhh wat is ze zieluggg. Nee, dat ben ik niet! Ik ben een vrolijke meid, weet mijn weggetje te vinden, ik was de vachtjes van mijn vriendjes, ik speel mee en geniet enorm van strelende handen.
Mijn peperkoeken hartje laat mening hart smelten, maar mijn plaatsingskansen zijn nou niet om naar huis te schrijven. Behoorlijk balen dit, maar tot die tijd amuseer ik me hier prima.
Ik kan niet rennen, ik kan niet op de kattenbak, maar ik kan wel een jouw hart verwarmen, jouw licht in de duisternis zijn....
Alle liefs van Dille x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg