Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bellamy Kater 1 jaar


Mijn leven is eten, eten en slapen. Als het lekker ruikt wil ik het, als het lijkt op eten wil ik het, als ik eet wil ik meer. Desondanks mijn enorme liefde voor eten ben ik enorm netjes, ik zou nooit zomaar stelen! (mits je er niet bent, want mijn regel is uit het oog van het baasje in het maagje van Bellamy) ik kijk heel jaloers naar de hapjes van mijn broertjes en zusjes maar wacht altijd heel lief tot ze klaar zijn en dan eet ik wel de restjes. Door mijn eetlust ben ik een stuk groter dan de rest van de bende maar ik ben zo groot als ik knuffelig ben, zelfs met spelen gebruik ik mijn nageltjes niet en ik ben zo voorzichtig als maar kan. Mijn toekomstige huisje mag alles hebben; grote mensen, kleine mensjes, lieve honden en andere katten, niks is mij teveel. Ga jij mij lekker knuffelen (en vooral veel eten geven)?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg