Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nalu Kater 1 jaar


Hier ben ik dan! Mijn naam is Nalu.
Ken je dat energie drankje? Nou... Ik ben er naar vernoemd.  Ik heb energie zat. Maar niets aan de hand. Ik heb hier een soortgenootje bij mij in de opvang zitten die net zo is als ik, Mila is haar naam. Het klikt dan ook goed tussen ons. We spelen samen, slapen samen,  ontdekken samen... En nu zoeken we een huisje samen. Samen staan we sterk en durven we net dat beetje meer.
 
Ikzelf ben nogal een uitdager. Ik ben altijd wel in je buurt te vinden als ik je eenmaal goed ken. Dan kom ik naast je zitten, voor je zitten en zelfs tegen je benen schuren als je het eten voor me gereed maakt. MAAR... als je me wil aaien, moet je de handleiding lezen. Deze wordt elke dag opnieuw herschreven hoor. Maar dit is alvast de status van vandaag. Wanneer mag je me aaien? Tijdens het eten vind ik alles prima. Als ik op de zetel slaap met mijn rug naar je toe, vind ik het prima. En al de andere keren ben ik nog wat op mijn hoede. Soms mag je me aanraken, soms zet ik wat stapjes achteruit en soms ben ik gewoon weg.
 
Als je je trukendoos boven haalt, kan je nog heel wat bereiken met mij. Wat zit er in de trukendoos? Speelstokje, laserlampje, kattenspeeltje, kattensnoepjes...

 

!!!Enkel samen te plaatsen met Mila!!!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg