Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bruno Kater 1 jaar


Hey allemaal,

Ik ben Bruno en ik mag op zoek naar mijn gouden mandje! Nu ja ben ik niets mee.... Geef mij maar een grote krabpaal met zo van die belletjes waar ik lekker aan kan bengelen. Speelhengels zijn ook geweldig! Of wat van die leuke balletjes om lekker achter te hollen of een potje mee te voetballen. Samen met mijn maatje Silas. Hopelijk kan die ook mee? Dat is wel een voorwaarde. Silas heeft mij nodig. Hij is soms nog een tikkeltje onzeker en dan moet ik hem wat aanmoedigen. En ik geef het niet graag toe want ik hang liever een beetje de stoere uit. Maar ik heb Silas ook nodig. Zonder Silas was ik maar een beetje ongelukkig. Ik heb best wat meegemaakt. Heel enge dingen. Silas ook. Dus wij begrijpen elkaar en wij steunen elkaar. Wij zijn niet alleen speelkameraadjes. Nee wij zijn soulmates! Heb jij dus een leuke krabpaal met belletjes of wat balletjes en een leuke speelhengel en ben je nog op zoek naar een beetje leven in huis dan stellen wij ons graag kandidaat. Hopelijk tot snel.

Groetjes Bruno en Silas.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg