Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Silas Kater 1 jaar


Hey allemaal,

Ik ben Silas en ik ben een echt fotomodel! Ok in wording dan. Ik heb alvast wel wat geoefend met mijn opvangmama maar eigenlijk ben ik dus nog een beetje onzeker. Niet erg hoop ik? Naast fotomodel worden heb ik trouwens ook nog een andere passie namelijk voetballen. Heb jij zo wat van die leuke balletjes waar ik wat achter kan hollen en een beetje geduld dan wil ik misschien overwegen om bij jou te komen wonen! Ik heb wel een voorwaarde. Mijn maatje Bruno moet ook mee. Zonder Bruno durf ik niet verhuizen hoor! Bruno begrijpt mij. Bruno heeft net zoals mij al wel wat meegemaakt. Best wel enge dingen. Dus wij steunen elkaar. Wij zijn echte soulmates. En met wie moet ik anders voetballen? Wat denk je? Heb jij nog een plekje voor twee leuke roommates? Contacteer ons dan gerust even dan kunnen we misschien eens kennismaken.

Groetjes Silas en Bruno


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg