Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Roy Kater 1 jaar


Hoi, ik ben Roy, de enige man hier in huis! Die taak neem ik dan ook bloedserieus. Ik verken als eerste alles wat nieuw is en laat dan even weten aan mijn zusjes of het veilig is. Die grote mensenhanden vind ik best nog wat eng. Als ik dan even denk dat ik die wel nodig heb om eten te krijgen, zet ik me over mijn angsten heen en laat ik streeltjes toe. Stiekem geniet ik er dan wel van en begin ik luid te spinnen! Omdat ik zo goed mijn zusjes bescherm, heb ik zelf ook af en toe wel eens nood aan een kattenknuffel en iemand die mij beschermt. Al en gelukt woont mijn mama hier ook. Bij haar ben ik terug die kleine jongen die houdt van likjes en kopjes. Denk je er misschien eens over na om mijn mama en ik samen een huisje te geven? Ik ben naast die stoere kater namelijk ook een echt mama’s kindje. Goed, ik ga weer verder spelen en eten! Altijd welkom voor een bezoekje hier om mij eens in levende lijve te ontmoeten!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg