Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Puck Poes 6 maanden


Vind jij het in de winter ook zo koud in bed? Last van ijskoude voeten als je gaat slapen? En vind je een warmwaterkruik maar onpersoonlijk? Dan heb ik de oplossing! Ik, Puck, bied me bij dezen namelijk aan als bedjesverwarmer. Ik heb hier bij mijn opvangmama al flink kunnen oefenen en ben ondertussen een echte expert, dus is het nu tijd voor de volgende stap; een eigen baasje wiens bed én hart ik mag verwarmen. Weet je, vroeger kende ik geen bedjes en ook geen mensen. Ik ben buiten geboren en heb de eerste 10 weken van mijn leven daar ook doorgebracht. Toen ik samen met mijn broertje gevangen werd en bij mijn opvangmama terechtkwam, was het voor mij een hele aanpassing om als huiskatje samen te leven met jullie mensen. Ik schrok van de radio die aanstond, van aaitjes, van het schoonmaken van de kattenbak,...Tja, alles was zo nieuw en zo anders. Maar aangezien ik een nieuwsgierig beestje ben, raakte ik al snel benieuwd naar jullie tweebeners en begon ik jullie beetje bij beetje te vertrouwen. Ondertussen ben ik er wel achter dat jullie lief zijn en vind ik mensen superleuk gezelschap! Jullie hebben dan ook het leukste speelgoed, het lekkerste eten (en ik eet heeeel graag!) en geven de beste knuffels, en ik geniet met volle teugen van dat alles. Mijn opvangmama noemt me trouwens een echte knuffelkont, en een lief, vrolijk en sociaal katje, zowel naar mensen toe als naar andere katten. Ik ben inderdaad dikke vriendjes geworden met de andere katjes hier, we doen alles samen en ik begin zelfs te jammeren wanneer ik hen niet meteen zie. Alleen zijn is echt niks voor mij, dan voel ik me meteen eenzaam dus een speelkameraadje in mijn nieuwe thuisje is een absolute voorwaarde voor mij om gelukkig te zijn.
Oké, genoeg gepraat, de plicht roept, ik moet het bed van mijn opvangmama gaan opwarmen. Maar denk jij nu: mijn bed is wel heel koud, die Puck is echt wat ik nodig heb? Vul dan snel het adoptieformulier in en hopelijk ben jij dan binnenkort voor altijd verlost van die koude voeten.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg