Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Puck Poes 4 jaar


Onze lieve Puck is naar haar nieuwe huisje vertrokken, en wat voelt ons huis opeens leeg! Weg is onze wervelwind die in elke plant omhoog klom, stiekem vlees van ons bord stal als we even niet keken en 's nachts in onze tenen beet. En weg is het favoriete speelkameraadje van onze eigen katjes, met wie je een innige vriendschap gesloten had en eindeloos kattenkwaad kon uithalen. Om dus maar te zeggen dat we je allemaal enorm hard gaan missen! Nochtans is het allemaal niet zo rooskleurig begonnen tussen ons; je werd op straat geboren en bracht daar ook de eerste 10 weken van je leven door. Samenleven met mensen vond je dan ook doodeng, je liep er -letterlijk- de muren van op en was de eerste weken absoluut niet aan te raken. Het keerpunt kwam toen je vriendschap sloot met onze katjes, je zag hen genieten van menselijke aandacht en werd nieuwsgieriger en nieuwsgieriger naar ons. Na het eerste aaitje dat je -nog een beetje schichtig- aanvaardde ging al snel de
knop om; mensen bleken zowaar leuk te zijn! Je vond het heerlijk om met ons te spelen, knuffelen en gewoon in onze buurt te zijn. Wat een verandering, en wat waren -en zijn- we trots op jou! Geen wonder dus dat je nieuwe baasjes meteen als een blok voor je vielen en je voor de rest van je leven in de watten willen leggen. Nooit meer buiten rondzwerven voor jou, maar een fijn leventje als verwend huiskatje vanaf nu. Lieve Puck, je leven mag dan niet perfect begonnen zijn, maar de toekomst wordt dat wel. Geniet er met volle teugen van, lieve schattebout!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg