Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pookie Kater 4 jaar


Mijn lieve Pookie, alle katjes die we opvangen zijn bijzonder, maar af en toe is er eentje extra bijzonder. Eentje die je net wat harder raakt, net wat meer in je hart kruipt en je liefde net wat harder nodig heeft. Zo eentje was jij. Je was doodsbang van mensen toen je bij ons toekwam, was nog nooit geknuffeld door mensenhanden, wist niet wat een veilige, warme thuis was. Je hebt ons in het begin serieus op de proef gesteld. We zagen je amper, je zat constant verstopt op je veilige plekje en wees elke toenaderingspoging af. We hebben meermaals met de handen in het haar gezeten en ons afgevraagd of het wel goed zou komen met jou. Het brak ons hart dat je zo bang was en ons niet durfde te vertrouwen. Weken ging het zo verder, tot je, aangemoedigd door onze eigen katjes, eindelijk beetje
bij beetje begon te ontdooien. Elke dag een klein stapje vooruit; eten in ons bijzijn, spelen met de andere katjes, voorzichtig kamer na kamer ontdekken, samen met ons spelen, kopjes geven. Toen ik je de eerste keer aaide schrok je je een ongeluk, maar na een paar keer spinde je al en nog even later had je de smaak te pakken. Het was geweldig om die angst uit je oogjes te zien verdwijnen en vervangen te zien worden door vertrouwen. Je bloeide open en haalde de schade van de eerste weken dubbel en dik in; knuffelen, kusjes geven, mee op bed slapen. Onze weg samen was niet altijd even makkelijk, maar het is het zo waard geweest als ik de transformatie zie die je ondergaan hebt. Je bent nu vertrokken naar je eigen huisje, maar je hebt ons allemaal geraakt en ons een paar belangrijke levenslessen geleerd over veerkracht, vertrouwen, liefde en geduld. Bedankt daarvoor, het was een voorrecht om je opvangmama te zijn.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg