Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pixie Poes 9 maanden


Hello everybody ...ben druk druk maar moet me even komen voorstellen. Nou ik ben schattig, lief, zot, speels, knuffelig, zelfstandig, een stoere chic, durfal, mega tof om in huis te hebben...kortom ik ben echt alles wat een katje maar kan zijn ! Maar wees gerust, af en toe lig ik ook in een coma want door al mijn druk doenerij geraak ik soms ook wel uitgeput en dan hang ik te hangen in een mandje of gezellig bij jou in de zetel tot ik weer helemaal fris er tegen aan kan en aan een nieuw rondje zotte, gekke Pixie begin.

Heb jij een leuk huisje waar ik in kan ravotten met een speelmaatje of kindjes die me entertainen (of heb jij zelf speeltijd voor mij) ...dan moet je zeker effe zo'n formuliertje op de website invullen. Dan kunnen we eens afspreken want ik kan al gereserveerd worden naar het schijnt. Wel beloven dat je veel , heel veel speelgoed voor mij in huis haalt he, ik wil mij niet vervelen, ik wil spelen en ontdekken ! Jullie zijn verwittigd ! En nu ben ik er vandoor...de balletjes, muisjes, tunnels...liggen op me te wachten!
Daaaagg en liefs Pixie X


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg