Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bailey Kater 1 jaar


Bailey

Hey! Ik ben er, de knapste jongen van het hele huis! Zeggen ze, en vind ik ook.
Ik doe daar dan ook mijn best voor, elke dag geef ik mezelf een grondige wasbeurt waardoor mijn vachtje glimt en het wit straalt zonder trucage. Vergeet die reclames maar van al die dure waspoeders, je moet gewoon met je tong over je manteltje gaan. En ook nog eens goed voor het milieu!
Ik ben dol op lekker eten, vooral veel. Daarna gezellig uitbuiken op de bank samen met jou. Jij de afstandsbediening, ik zeg wel stop. Samen zakken we achterover, en mag je mijn kinnetje kriebelen, mijn kopje aaien, hmmm. Als ik zin heb trouwens he, niet continu klef doen, ik heb het ook druk met andere dingen. Spelen! In groepsverband vind ik het leukst. Potje worstelen, balletjes in het rond meppen en dan heel hard rennen. Vind ik leuk.
Ik kan alles wel gebruiken om mee te spelen. Er loopt hier een lief jongetje rond, daar leen ik wel eens wat van. Ik ben een eerlijke jongen, ik breng alles altijd weer netjes terug. Soms dan.
Heb jij ook speelgoed in huis waar ik mee kan spelen en weer kwijtraken? En ja, nog iets.... heb je een kattenvriendje voor me? Kan ik me uitleven, EN amusement voor jou.
Nou, toeledoeeee! Liefs van Bailey x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg