Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Louise Poes 1 jaar


Lieve Louise mag op zoek naar een FUR-ever mandje!


6 maanden geleden kwam je bij ons thuis, samen met je broertje (inmiddels geadopteerd) en kleine Targa. Wat was je bang...zo bang dat heel je lijfje trilde bij elk geluidje en elke blik. Meisje toch wat is er allemaal gebeurd? Maar 4 maandjes jong en al zo’n panische angst voor de wereld van mensen. Je wist niet goed hoe je je moest gedragen dus verstopte je je weken lang achter alles wat je kon vinden. Kwam er iemand in de buurt verdedigde je je met alles wat je had, blazen, grommen en slaan, heel hard slaan. Bij momenten van blinde paniek rende je zelfs letterlijk de muur op.

Lieverdje toch… we doen je niks, we zijn hier om je te helpen en warmte te geven. Maar dat snapte je niet. Wat deed het pijn om zo’n klein meisje zo bang te zien. Wat hadden we je graag willen knuffelen en zeggen dat alles goed ging komen maar dat kon niet dus lieten we je met rust, heel veel rust. Gelukkig hoorde we je ‘s nachts wel spelen met je broertje en Targa. Die geluidjes klonken als muziek in onze oren.

Na weken van verstoppen liet je je steeds vaker zien maar wel op een voor jou veilige afstand. Je vertrouwen is steeds beter aan het worden, je bent gezond, mooi, dapper en je hebt het liefste miauwtje daarom is nu het moment om op zoek te gaan naar een huisje waar je voor altijd mag blijven. Waar je mag zijn wie je bent, waar je de tijd krijgt om te wennen, waar het niet te druk is en waar aanraken geen verplichting is. Waar je gewoon mag zijn. Dan kom je uiteindelijk vanzelf dichterbij.

Je bent nieuwsgierig, moedig, sociaal naar andere katten en gek op kattenmelk. Het flesje melk wordt altijd luid onthaald met schattige kreetjes. Een zelfzeker vriendje is een must, die moet dan wel een heel stevig in zijn/haar pootjes staat. Een vriendje waar ze naar op kan kijken en een voorbeeld aan kan nemen. Onderdanige vriendjes zijn niet zo’n goed idee omdat die haar angst kunnen versterken. Ook niet bij kinderen tot 16 jaar omdat ze bij paniek nog wel durft slaan. Ze komt graag in je buurt liggen of dat nu in de badkamer (momenteel favoriet), onderaan de trap of ergens anders is. Ze is nu 11 maanden en klaar voor haar eigen plekje.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg