Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Yomi Poes 1 jaar

>

Enkel samen te plaatsen met haar broertje Olkje ♥

Heb je mij echt op de foto gekregen? Nou dan heb je geluk, want ik ben een kleine wiebelkont en vind het heerlijk om te spelen. Als er wat te beleven valt dan sta ik voorop! Samen met mijn broer Olkje rollebol ik voortdurend door de kamer. Lol dat we hebben!

Mijn broertje doet trouwens altijd alsof hij de dapperste is, maar als het erop aan komt dan rent hij weg en ben ik de pionier die de boel moet verkennen. En waar hij het nog vaak eng vindt om zich te laten aaien, laat ik toch al vaker zien dat ik het best wel aandurf om me te laten aaien. Maarreh... Ik moet toegeven, ik blijf voorlopig nog wel een speciaal gevalletje. Ik schrik soms zo van iets onverwachts dat ik ga blazen. Dan moet ik me vermannen: "Yomi, gedraag je, dit is goed volk!" En dan is het weer ok. Ik. kan je echter niet beloven dat ik een schootkatje ga worden.

Toen ik zo'n 6 weken oud was, kwam ik samen met mijn 3 broertjes en zusjes in de opvang. We groeiden aanvankelijk op als "wilde" katten langs een drukke weg. Ons was geen lang leven beschoren bij al dat autoverkeer. Toen we 4 maanden oud waren haalden ze ons daar weg. Wat waren we toen bang, zeg! In ons gastgezin konden we vervolgens wennen aan de mensen. Dat was heftig voor ons. We lieten ons niet aanraken en bliezen en sloegen om ons heen als er iemand waagde een hand naar ons uit te steken. Langzaamaan leerden we de mensen echter te gaan vertrouwen en de situatie is nu heel anders.

Ik zou overgelukkig zijn als ik samen met mijn broer Olkje geplaatst zou kunnen worden!

Heb jij het geduld om mijn vertrouwen verder te winnen? Ik wacht op jou!!!❤

Liefs,
Yomi.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg