Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ikki Poes 10 maanden


Oh hallo, wil je wat van mij weten? Mijn broer Sahi zei het al, we mogen ons voorstellen… Nou ik ben wat minder dapper dan mijn broer, maar goed.
Mijn naam is Ikki. Lekker makkelijk he! Samen met mijn broers liep ik op een boerderij. Mijn broer en ik, wij lieten ons oppakken door kinderen, en werden naar een beter plekje gebracht. Mijn andere broer rende heel hard weg en verstopte zich. Eerst dacht ik, die heeft geluk! Later begreep ik dat ikzelf degene was die geluk had. Wij werden namelijk goed verzorgd, we kregen lekkere hapjes en ons vachtje werd ontdaan van kriebelende beestjes. Maak je niet ongerust, ook mijn andere broertje werd gevonden, een paar daagjes later.
Het heeft even geduurd, maar inmiddels zijn we een beetje gewent. Zelf vind ik mensen nog een beetje spannend. Maar ook heel lief. Als mijn opvangmama rustig gaat zitten ga ik om haar benen draaien. Ze spreekt me dan lief toe, dan kan ik niet anders dan me toch laten oppakken om even heerlijk bij haar te liggen. Lekker aaien…maar niet opstaan of plots bewegen, dan schrik ik me een hoedje en vlieg ik weg! Komt wel goed allemaal, hoort allemaal bij het wennen…
Nu ben ik op zoek naar een plekje waar ik wat tijd krijg. Bij mensen die rustig kunnen zitten en mij lief willen toe spreken. Zeker weten dat ik dan gezellig bij je kom, gaan we fijn samen bank hangen , tv kijken, boekje lezen, gewoon iets waar jij rustig bij blijft, en ik dus ook.
Het zou nog fijner zijn als een van mijn broertjes mee mocht, dat is vertrouwd voor mij, maakt het een stuk makkelijker. Of heb jij al een vriendje voor mij in huis? Niet te dominant? Gewoon een gezellig typje? Ook prima.
Nou, dan zie ik je snel. Als je dan even tijd neemt, zie je mij ook.
Tot gauw, pootje van Ikki.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg