Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Willy Kater 1 jaar


Hallo! Ik ben een klein ventje met grote dromen. Jazeker. Ik heb hier skills ontdekt, waarvan ik niet wist dat ik ze bezat!
In het begin was ik maar een bang hartje, snapte de wereld met mensen niet zo goed. Ik nestelde me onder de kast en vond het wel goed zo. Maar naarmate de tijd vorderde, begon ik me enorm te vervelen. Er zat bruis in mijn lijf, ik wist me geen raad met mijn energie. Ik wilde springen, dollen, rennen, plezier maken! Er was nog niks engs in de grote wereld gebeurd, dus misschien waren die grote tweebeners zo eng nog niet.
Ik had tijd gehad om na te denken, maar van dat gepieker word je niet alleen moe, het maakte geen bal uit. Ik wilde maar 1 ding... SPELEN!
Ik trok mijn dappere schoentjes aan gaan met die banaan! Jippieeee... wat was dat zalig, echt, zo bevrijdend. Lekker dollen met de andere katjes, lasergamen en ja... deze dappere ik liet aaitjes toe.
Ze zeggen hier dat ik ontzettend dapper ben, en knap.. Maar ja, dat wist ik al, vind ik niet zo spannend.
Ik geniet van de streeltjes en ben van jullie mensen gaan houden. Echt wel.
Ik ben druk bezig met het ontdekken van mijn talenten en 1 ding weet ik zeker... Ik ben een rasechte acrobaat! Ik hoef niet naar de circussschool, met mijn aanleg mocht ik alle klassen overslaan en als een prof aan de slag, yeah.
Ik maak de hoogste sprongen, draai sierlijk in het rond en kom altijd op mijn 4 pootjes terecht. Moet je maar kunnen :-)
Heb jij een vriendje voor mij waar ik mee kan sparren? Ik kan me alleen ook wel goed amuseren hoor, ben een behoorlijk zelfstandige jongen.
Peutertjes zijn mij nog net 1 brug te ver. Die kan ik niet goed inschatten, zijn me wat te hieperdepiep.
Maar voor de rest? Ben ik een lieve Willy met heeeeel veel verborgen krachten. Mag ik jouw acrobaatje zijn? Please?
Toeledoe! Knipoogje Willy, 5 maandjes


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg