Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nathoo Kater 9 maanden


He daar, heb je mijn foto bekeken? Ben ik geen prachtige verschijning?
Ik ben ik best trots op mezelf, ik mag er zijn en dat weet ik. Mensen vind ik lief, ze mogen mij en mijn zus altijd oppakken en knuffelen, zalig die aandacht. Uiteraard vinden mensen mij ook lief, wie valt nu niet voor zo een prachtige kater?
Mijn zus en ik zijn gevonden , we liepen zomaar alleen langs een veld. We waren net 3 weken oud, kan je je dat voorstellen? Geen mama, geen mensen, alleen wij twee !
Een lieve jongen liep daar met vrienden, en zij zagen ons. Gelukkig snapte die jongens dat dat niet zomaar kan en ze brachten ons veilig bij onze opvangmama. Daar kregen we een lekker warm bed en een heerlijk flesje (ik moet bekennen, dat flesje heb ik nog niet opgegeven, hoewel vlees ook best smaakt).
Maar goed, hier wordt gezegd dat wij nu groot genoeg zijn voor een eigen plekje. Stiekem hoop ik dat ik met mijn zusje samen mag, of mijn vriendinnetje Ikki, zou ook super zijn. Maar als jij al een speelmaatje voor mij in huis hebt, dan is dat ook prima.
Kom je snel eens bij mij kijken dan? Ben je meteen verkocht, weet ik zeker!
Tot gauw, pootje van Nathoo.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg