Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Maurice Kater 2 jaar


Hey, lieve jij daar!
Samen met mijn grote vriend Jimmy ben ik "in de aanbieding". Ik kom alléén in gezelschap met Jimmy, hè. Wij zijn een onafscheidelijk pakketje. Mijn Jimmy is mijn allessie. Dus zonder hem, kun je mij ook op je buik schrijven.

Poeh joh, moet ik over mijn leven gaan vertellen? Ik sta niet zo graag op de voorgrond. Maar goed, een kat met handschoenen kan geen muizen vangen, dus ook ik moet met de billen bloot.

Mijn leven begon niet zo rooskleurig. Het begon op straat. Ik zou een zwaar leven vol ellende tegemoet gaan, ware het niet dat de stichting Zwerfkat in Nood op mijn pad kwam en zich over mij ontfermde. Ik bloeide op en kwam terecht bij een goed baasje in het toenmalige gouden mandje. Jimmy, die lag al een paar jaar in die mand. Maar ík mocht er nog bij. We hadden het goed, we genoten van het leven. Echter, ons baasje stierf zeer plots!! Hoe erg. En wij zaten daar in dat stille appartement, alleen... Je begrijpt dat we even ervan uit ons doen zijn geweest. Baasje weg, wij alleen, vervolgens naar het plaatselijke asiel, nu in een gastgezin. Maar we zijn tenminste wel nog bij elkaar :-) Pfieuw, zo kwam de kat gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Maar nog niet helemaal, want we zijn nu op zoek naar een nieuw baasje!
Wat wij te bieden hebben?
In ruil voor een zakje kattenbrokjes schenken wij je een oneindige hoeveelheid ZEN-momenten. Met ons om je heen ben je geen geld meer kwijt aan dure mindfulness cursussen. Want wij zijn de rust zelve! Bij ons geen anderhalve meter restricties, maar quality time zonder concessies. Hoe klinkt dat? :-)

Maar goed, ik zal niet als een kat om de hete brij draaien: je moet mij wel eerst ff laten ontdooien, ik kijk eerst de kat uit de boom. Zo is ook mijn aard, ik houd me wat meer op de achtergrond, zeker als er vreemde mensen binnen komen. Maar geen reden tot paniek: reken er maar op, dat ik na een aantal dagen mijn achterstallige knuffeltjes nog wel bij je kom (in)halen.

Ik ga alvast mijn pootjes wassen, want als de kat zich wast, komt er gewis een gast!

Toedeloe!
Pootje van Maurice!

Maurice wordt enkel samen met z'n vriendje Jimmy geplaatst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg