Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Silvie Poes 4 jaar


Welkom Silvie!

Zeg nou zelf, wat heeft ze toch een aandoenlijk snoetje <3
Haar verhaal is helaas wat minder aandoenlijk, ze werd gevangen in het bos....en binnengebracht in het plaatselijk asiel. Daar werd ze gesteriliseerd en wilden ze haar terug uitzetten, ja je leest het goed, gewoon terug uitzetten in het bos. De meldster gaf tevens aan dat ze last had van haar pootje, ze heeft moeite met steunen op haar pootje. Het asiel wilde echter niets weten van verder onderzoek, geen kosten steken in een zwerfkat. Zelfs behandelen tegen wormen en vlooien was nog teveel gevraagd. Dat zijn harde woorden voor een asiel die er juist voor deze dieren hoort te zijn. Dieren die het moeilijk hebben en nergens terechtkunnen.
Haar halve oor is er voor het gemak nog even afgeknipt, zodat ook goed zichtbaar is, dat ze geholpen is. Dat kan toch allemaal wel wat minder bruut. We hebben het altijd moeilijk met een dergelijke houding ten opzichte van dieren. Zo moet het niet zijn, maar het geeft wel aan, hoe er omgegaan wordt met zwerfkatten. Een leven betekent niets...helemaal niets..
Bij ons is ze uiteraard wel welkom. Vandaag gaat ze naar onze dierenarts en gaan we zien wat er met haar pootje aan de hand is en hoe haar verdere gezondheid is.
Lief meisje, je kreeg geen eerlijke kans, maar vanaf nu ben je veilig. Wij helpen jou wel


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg