Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sienna Kater 11 maanden


Hoi mijn naam is Sienna. Samen met mijn broertje Loic en zusje Faye werd ik gered vanop de boerderij. Was wel leuk daar met zoveel andere diertjes maar toch ook niet helemaal veilig voor zo opgroeiend jeugd als wij . Gelukkig konden we met z’n drietjes samen bij onze opvangmama terecht. Was wel eng in het begin. Ik vertrouwde de zaak toch niet helemaal dus blazen leek me soms de enige oplossing om die enge opvangmama uit de buurt te houden. Gelukkig nam mijn broertje Loïc al snel het voortouw, ik ben meer het ‘kijk-de-kat-uit-de-boom-type’. En wat bleek, onze opvangmama was super lief en helemaal niet zo eng. Dus zodra ik en m’n zusje zagen dat de kust veilig was gingen we ook al snel lekker op schoot zitten, in het begin nog wel met bange oogjes. Maar er is hier super veel speelgoed, grote krabpalen om op te klimmen, balletjes om achter te lopen en natuurlijk mijn broer en zus om bovenop te springen. Alles doen we samen met z’n drietjes: eten, spelen, slapen, knuffelen. Yes we hebben het best druk hier. Maar tussen alle drukte door is er zeker tijd om bij mama op schoot te kruipen. Daar ga ik meteen van spinnen, prrr. Wie heeft er zin om mijn nieuwe speel en knuffelkameraardje te worden? Laat je snel iets weten? Sienna


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg