Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Soof Poes 10 maanden


Hallo wereld, ik ben Soof! Ik werd gevonden op de middenberm van de rijksweg in Maasmechelen. Helemaal alleen! Stoer hé! Achteraf gezien ook wat waaghalzig natuurlijk, zal het nooit meer doen, beloofd!
Bij mijn opvangmama zitten nog 4 kittens, 3 weken ouder dan mij, maar ik kan ze wel aan, heerlijk stoeien en spelen en de krabpaal opklimmen, liefst de hele dag. Soms piepen ze wel want blijkbaar bijt ik erg hard. Heb er zelf geen erg in, ga helemaal op in het spel. Maar als ze piepen stop ik wel meteen want wil niemand met opzet pijn doen. Af en toe moet ik toch ook nog een slaapje doen en dan kruip ik heel dicht tegen mijn opvang broertjes en zusjes aan. Lekker warm. Wat zijn ze lief!
Een hondje loopt hier ook rond maar ik vind het maar niets. Ik houd niet zo van opdringerige hondjes zoals deze. Niet aan mij besteed. Heb jij nou een rustig hondje, ga ik daar geen problemen mee hebben. Ik heb gewoon iets meer tijd nodig om aan nieuwe dingen te wennen.
Ook als jij al een poezel in huis hebt, zal ik eerst de kat uit de boom kijken, want zo zit ik in elkaar. Eenmaal gewoon ben ik niet meer te houden en is het spelen, klimmen, knuffelen en tegen elkaar aan slapen.
Hier vinden ze dat ik echt een speelmaatje nodig heb. Eentje die mij grote kattendingen kan leren en er voor me is als ik eens een knuffel nodig heb.

Zie ik jou snel?
Liefs, Soof!
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg