Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bowy Poes 9 maanden


Ik ben Bowy en ben een mooi poesje van 9 weken oud. Volgens mijn ‘personeel’ heb ik het allerschattigste zooltje onder mijn linker voorpoot. Deze is roze en zwart maar dat kan ook niet anders, want ik heb ik mijn vacht ook allerlei kleurtjes.

Ik vind het heerlijk om geaaid te worden. Ik poets dan meteen mijn hele vachtje zodat ik daarna lekker in slaap kan vallen. Ik kan heel hard spinnen. Geloof je het niet? Ik daag je uit, aai me en ik laat het je horen.

Mijn hobby’s, wil je daar iets van weten? Spelen, eten en slapen, dan een beetje spelen, eten en slapen, soms een beetje spelen, eten en slapen daarna wat spelen, eten en slapen om vervolgens te eindigen met spelen, eten en wat slapen. Zien jullie een patroon?

Het spelen doe ik graag met mijn broertje, maar ook met mijn oudere stiefbroer en stiefzus. Soms spelen ze een beetje ruw, maar dat laat ik ze dan wel even horen. Kan heel goed voor mezelf opkomen.
Maar ik kan mezelf ook prima vermaken met mijn staart! Ook mijn personeel speelt graag met mij en van de week kwam er een klein mensenkind langs met een touwtje met veertjes eraan. Ik ging helemaal los!

Ik zou het liefst bij iemand thuis komen wonen met mijn broertje samen, maar als je al een speelkameraad in huis hebt, dan zal ik het daar ook vast heel goed mee kunnen vinden.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg