Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Poezel Poes 11 maanden


Poezel is samen met haar 2 zusjes binnengekomen. Poezel is echt een schattig en lief poezeltje ☺- Ze is helemaal niet druk of wild, ze is wel aanwezig maar valt niet meteen op. Ze is afwachtend, en kijkt graag de kat uit de boom. Ze is evenwel ook speels en actief – de speelgoedmuisjes gaan er hier echt aan hoor.
Ze is niet haantje de voorste (zoals haar zus Woezel) maar ook niet de angstigste (zoals zus Snoezel).

Als je haar roept of eten gaat uitdelen, is ze er zeker snel bij ! Ze durft ook dat stukje kipbeleg uit mijn handen te komen halen, maar doet dat iets rustiger en nog ietsjes meer op afstand (niet zo inhalig als zus Woezel).

Ze laat zich af en toe ook aaien, ooooh dat vindt ze dan heerlijk! Ze is ook zo lekker lief en zacht, en fijn om haar te mogen aaien.
Verder blijft ze wel terughoudend en wat op haar hoede, ze wil niet gepakt worden en ze komt ook niet bij je liggen. Liefst van al ligt ze nog ergens rustig en wat terugetrokken, vb achter de zetel. Maar ze kan ook lekker relaxed op de krabpaal liggen. Ze wil dan wel nog niet dat je naar haar toe gaat, nee, dan is ze snel af. Ze wil wel geaaid worden, maar op het moment dat zij wil dat ze geaaid wordt, niet wanneer ik dat zou willen ☺.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg