Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Woezel Poes 1 jaar


Woezel is samen met haar 2 zusjes binnengekomen. Woezel is actief aanwezig ☺. Beetje als een wervelwind soms: luid miauwen met momenten, rondrennend, onrustig met momenten, is er wel altijd als eerste bij als je haar roept of als je eten gaat geven.
Haar zusjes zijn eerder wat afwachtender of volgender.
Woezel zal als eerste ook dat lekker stukje kipbeleg uit je handen komen halen, en maakt daarbij geen plaats voor de anderen als die wat langzamer zijn, da’s pech voor hun ☺. Zij is een beetje haantje de voorste !

Schuwheid blijft er evenwel nog wat inzitten. Ze wil graag geaaid worden, maar ze wil niet gepakt worden.
Ze komt ook nog niet gezellig bij je liggen. Als ze ergens ligt, dan is dat graag nog op een verscholen plekje waar ze lekker op haar gemakje ligt (vb achter de zetel). Als je haar roept – is ze wel altijd terug daar.

In haar speelsheid kan ze soms wel ruw zijn, als ze met mijn handen speelt, dan kan ze daarbij wel scherp uithalen – met de nodige krabjes tot gevolg.

Kortom, Woezel is een lieve actieve dame met een beetje ‘een hoek af’ ;-). Dus ben je op zoek naar iets liefs, maar toch ook iets anders…….kies voor WOEZEL !!
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg