Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Snoezel Poes 1 jaar


Snoezel snoezeltje Snoesje

Lieve dame, wat hebben wij een hele weg afgelegd, waauw, knap !

Je kwam als laatste binnen van 3 zussen, ze kregen jou niet mee te pakken, enkele dagen later pas... wat vond je dat maar eng hoor!

Je zag dat je zussen al wat verder stonden en die rare mensen met hun mensenhanden wel toelieten, maar nee hoor, jij vond het goed van op afstand.

Je zussen werden samen geadopteerd, jij was sowieso wat meer op jezelf, dus je kon je plan wel verder trekken.
En dat is ook gebleken !

Ik heb je zien uitgroeien tot een actieve wervelwind. Zoef door het hele huis, overal waar mee te spelen valt, speel je ook mee. Lekker sèg, zoveel leuke dingen om vanalles mee te doen.

En ja hoor, die mensen en die mensenhanden moesten dan toch iets goeds doen, dus dacht je, ok, die gebruik ik ook maar even.....als speelobject ! Nou ja sèg, wat kan jij speels krabben en bijten, poehoe... wildebrasje, en dat bleef je ook even. Je had helemaal niet door dat die mensenhanden ook dienden om heerlijke aaikes van te krijgen en heerlijk mee te knuffelen.
Maar ineens begin je het te begrijpen, ineens had je door dat je niet altijd moet jagen en spelen en wild doen...aha, je had door dat spinnen en rustig geaaid worden ook héél fijn is ! YES, je hebt de klik gemaakt. Je ziet mij als opvangmama graag, en dat kan je mij heel duidelijk maken 😻. Lekker langs mij af komen wrijven, heerlijk spinnen, mij goed in de gaten houden en overal volgen, en geregeld spelen met mij ! Lekker achter me aan rennen en dan ineens proberen een tackeltje te doen, haha! Ja hoor lieve meid, ik speel heel graag met jou! Maar ik ben oh zo gelukkig dat je ook rust kan vinden en ook kan genieten van bij mij te zijn en lekker aaikes te krijgen.

We kunnen dus concluderen dat deze jongedame klaar is voor een definitieve thuis. Wil jij een actief speels meisje in huis hebben? Eentje waarvan je weet dat als ze je eens kent, ze ook lekker met je komt knuffelen? Aarzel dan niet, kies voor haar! Ze verdient het, het is heerlijk om haar in huis te hebben !


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg