Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bo Kater 9 maanden


Hallo, hallo, hier ben ik dan! Mijn naam is Bo. En mij kan je niet missen. Ik kan namelijk best hard gillen. En ik doe dat ook met enige regelmaat. Ik wil namelijk niet gemist worden. Ik wil bij je zijn, de hele dag! Gezellig toch!!
Samen met mijn zusjes ben ik in een tuin tussen de struiken gevonden. Geen mama! Zielig he. Nu wil ik dus de aandacht van mensen! Samen is tenslotte veel gezelliger dan alleen.
Nu mag ik op zoek naar een eigen mandje. Dat kan gewoon, want met ons is niets aan de hand. Wij zijn hele gezellige, sociale kittens zeggen ze hier.
Dus, hebt u behoefte aan gezelschap? Heb u heel veel tijd en wilt u veel tijd met een katje spenderen? Kom dan eens op bezoek bij mij! Ik zal mijn zusjes dan ook voorstellen, misschien is het nog gezelliger als er een zusje mee komt!
Nou, tot snel dan.
Pootje van Bo
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg