Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Marcel Kater 9 maanden


hoi hoi mensen ik ben Marcel en volgens mijn opvangmama's ben ik een stoere vent met een peperkoekenhartje...Wat bedoelen ze daar nu weer mee ? Ik vind mezelf gewoon een vrolijke speelse jongen en ik geef toe, in het begin vond ik de mensen niet zo top, ik was nooit echt zeker wat ze met me wilden doen. Maar nu ben ik hier zo'n 2 tal weekjes in de opvang met mijn broer en zusjes en ik moet zeggen...tis hier top en jullie mensjes vallen eigenlijk heel goed mee. Ik geniet zelf met volle teugen van een knuffelsessie.  Heerlijk is dat seg ik rol spontaan op mijn rugje en genieten hoor !  Ik wist zelf niet dat ik zo hard kon spinnen ! Ik mag op zoek naar een eigen huisje dus bij deze...hebben jullie een plekje voor mij ? Liefst nog met een speelkameraadje want met 2 is het dubbel zoveel pret!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg