Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ginny Poes 6 maanden


Hoi hoi luitjes, Ginny hier, en ik heb net zo'n super looks als mijn broertje Prospère. Die gast denkt dat hij de enige is met mooie manen. Niet hoor, ook ik heb heel veel haar ! Ze noemen mij hier soms Ginny ons ontploft poesje en dan schieten ze in de lach. Ja ja lach maar denk ik dan maar mijn lange rode haren doen heel wat mensen nog eens omkijken hoor. Mensjes die mij willen adopteren gaan wel even wat kapperspulletjes in huis moeten halen. Een borstel, spiegeltje, misschien wat wax of is dat wat ver gezocht?? :-) Ach uiterlijk is natuurlijk niet het belangrijkste, ik ben gewoon een vrolijk roodharig poesje dat geniet van aaitjes, heel veel lekker eten, spelen met mijn broers en zussen en geniet van het leven in de opvang. Maar liefst zou ik natuurlijk een eigen huisje vinden met mensjes die mijn haartjes af en toe eens goed leggen , met me spelen en voor me zorgen en als het kan, graag met een speelkameraadje.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg