Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Cassie Poes 7 maanden


Nu mag ik! Ik ben dan wel de kleinste van ons vijfjes maar ook ik wil me graag voorstellen. Ik huppel als kleinste gewoon vrolijk achter de anderen aan en speel gezellig met hen mee. Af en toe zijn de broers wat te wild en dan laat ik van mij horen en ren ik snel weg. Ik heb dan wel korte pootjes maar ik ben razendsnel. Toen we binnenkwamen in de opvang had ik een mega achterstand in gewicht , ik woog wel 250 gram minder dan mijn broers ! We hadden ook allemaal erg veel pijntjes in onze buikjes maar ondertussen heb ik al een groot gedeelte ingehaald hoor, ik ben er nog niet helemaal en moet nog wat aankomen maar komt helemaal goed want ik krijg hier lekkere hapjes. Voor de rest ben ik een lief vrolijk ieniminiepoesje en ik spin als de beste wanneer jullie mij aaien ! Ook ik mag al op zoek naar een eigen huisje, uiteraard moet ik eerst genoeg wegen en nog even bij de dierenarts passeren maar nadien mag ik naar een eigen plekje. Graag een huisje met nog een speelkameraadje want met 2 is natuurlijk dubbel zo fijn als alleen he.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg