Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Polly Poes 6 maanden


Hallo lieve mensen, ik ben Polly zusje van nog 2 lieve zussen en 2 stoere broers. We mogen op zoek naar een eigen huisje met lieve mensjes die voor ons willen zorgen. Ik ben vrolijk, lief , speels af en toe beetje wild vooral met de blaadjes van de bomen die de grote poezels hier soms mee naar binnen brengen vanuit de buitenren. Met zo'n blaadje kan ik uren spelen en ola probeer het niet af te pakken he ik grom dan heel stoer...dan ben je bang en kan ik weer vrolijk verder spelen. Achter de zussen en broers aan crossen is ook heel tof, lekker de boel op stelten zetten ! zaaaalligggg en dan nadien languit slaapjes doen. Wat is het leven fijn bij mensjes die goed voor ons zorgen. Heel wat beter dan we in het begin gewend waren hoor zo buiten in de koud en de regen. De lieve melders hebben net op tijd hulp in geroepen want winter is coming en ik lig precies liever warm in een mandje dan ergens weggestopt voor de kou. Zo hebben jullie zo een warm plekje voor mij ? Misschien met nog een zus of broer of...want een speelkameraadje is wel een must hoor want alleen is maar alleen he.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg