Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Prospere Kater 6 maanden


Hallo iedereen, ik ben Prospère en volgens de opvangmama's heb ik met mijn halflange haren de looks echt helemaal mee...Die weten echt niet hoeveel werk ik daarmee heb he, alle dagen al dat haar goed leggen...pfff het is me wat. Een borstel , dat zou pas handig zijn. En misschien ook wel een spiegeltje zodat ik zeker ben of al die haren in de juiste plooi liggen. Oei oeps ben ik toch weer met mijn looks bezig. Heum voor de rest ben ik een vrolijke en gezellige speelvogel en wat hou ik van de mensen. Die kunnen zo goed aaien ,nadien ligt mijn haar weer overhoop maar hey voor een goede knuffelsessie heb ik dat wel over hoor. Mijn broer en zusjes gaan vanaf vandaag op zoek naar een eigen huisje met onze eigen mensjes die voor ons willen zorgen dus heb jij nog een plekje voor mij samen met nog een speelkameraadje ?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg