Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Marijn valt onder onze Speciale Zorg Katten. Marijn heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Marijn op afstand adopteren.

Marijn Kater 5 maanden


Marijn

Hij was 4 weekjes oud, toen hij bij zijn kattenfamilie werd weggerukt.
Een gezin wilde zo graag een kittentje hebben, dus zo jong mogelijk was toch wel het leukst.
Hij was ondertussen 7 weekjes oud, toen het noodlot toesloeg. Hij raakte bekneld tussen een zetel.
Een luid gekrijs, Marijn zat ertussen bekneld.
Alles heeft nog een paar uur geduurd, voordat hij werd bevrijd door mensen van een dierenartsenpraktijk. Ach kleine jongen toch!
Op de foto was geen breuk te zien, gelukkig, maar hij raakte echter deels verlamd. Zijn blaas functioneert niet meer, dus daarom gaat hij nu al schuivend in een pampertje door het leven.
Zijn baasjes wilden hem niet meer, zij opperden inslapen. Gelukkig kon de dierenartsenpraktijk het niet over haar hart verkrijgen, en besloten Marijntje in leven te houden.
Hij mocht met de assistente mee naar huis, waar hij tijdelijk heel goed verzorgd werd. Ondertussen werd er druk gezocht naar een oplossing, een plek waar Marijn terecht kon.
Wij werden benaderd en we besloten dit kleine ventje in onze armen te sluiten! Hij kreeg een nieuwe opvangmama met ervaring. Zij had tenslotte ook Dille tijdelijk mogen verzorgen ;-)
Wat een guitig kereltje is dat zeg! Heldere nieuwsgierige oogjes, op ontdekking. Zoveel te zien, zoveel andere katjes :-) En wat een hoop speelgoed! Nou... Marijn voelde zich meteen op zijn gemakje.
Op dit moment is hij zeker nog niet te reserveren. Laat hem eerst maar eens genieten, groeien en vriendjes maken. Daarna naar onze dierenarts voor alle noodzakelijke dingetjes ;-)
Welkom lief Marijntje van ons, geniet en ga op ontdekking! Komt helemaal goed met jou ♥


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg