Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Miss Marple Poes 19 jaar

>

Een vervroegd kerstverhaal ❤

Miss Marple was tot vorig jaar een Vagebondje. Vlak voor kerst werd ze ernstig ziek en om haar tijdens de feestdagen extra in het oog te houden, nam een vrijwilliger haar mee naar huis. Waar we vreesden dat ze aan het einde van haar leven gekomen was, bleek Miss Marple daar anders over te denken. Langzaam klom ze weer uit haar dal en genoot van de huiselijkheid en liefde die haar gegeven werd.
We zijn nu bijna een jaar verder en ondanks dat ons hoogbejaarde dametje wel behoorlijk wat hulpbehoevender geworden is, kan ze nog intens genieten van haar plekje bij de verwarming, haar speciale hapjes en de aandacht die ze krijgt.
Ze is blind, maar weet haar weg feilloos te vinden. Ze handelt volledig op haar reuk en snorharen en dat functioneert gelukkig allemaal nog prima. We hopen dat het haar gegund is, om nog een mooie kerst door te brengen, op een plek waar ze intens geliefd is, met haar kersthamstervriendje, die ze uitbundig kopjes geeft.
Wat hebben we toch een mooie taak, om voor deze katjes te mogen zorgen. Van een zwerversbestaan, mogen ze in de winter van hun leven genieten van alles wat ze ooit hebben moeten missen. Dit is precies waar we voor staan, een ❤ voor alle katjes.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Bijzonderheden: Overleden

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg