Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Rosje Poes 13 jaar

>

Hallo, Duvel en Rosje hier!

We zijn nu een maandje in Villa Vagebond en ondanks dat het ons uitstekend bevalt, mogen we nu toch op zoek naar een eigen stekje.
Wij zijn dus broer en zus, al bijna 14 jaar onafscheidelijk. Dat is een lange tijd, vind je ook niet? We wisselen elkaar af qua assertiviteit, en vullen elkaar aan waar nodig. Dat is wat ons echt familie maakt, samen 1 ♥
We hebben behoefte aan een plekje waar we voor altijd bij elkaar mogen blijven. Als je na 14 jaar onvoorwaardelijke vriendschap niet meer gewenst bent, doet dat toch wel wat met je zelfvertrouwen...
Gelukkig hebben de lieve verzorgers hier ons heel goed geholpen, we zijn weer uit onze schulp gekropen en omarmen het leven.
We houden van een aai over onze bol en een knuffel. Ondanks onze leeftijd zijn we nog echt niet "oud". Dat is overigens ook wel een relatief begrip...je bent zo oud of jong als je je voelt. Nou, wij voelen ons nog behoorlijk jong... wel een stuk kalmer dan al dat pubergeweld, maar dat kan ook niet anders, de wilde haren zijn we door de tijd heen wel kwijtgeraakt ;-)
We houden van tweevoeters, groot en klein en kunnen prima overweg met andere soortgenootjes, dus niets staat ons in de weg om een fantastisch plekje te vinden.
Nou, weet je wat, geen langdradige verhalen, we gaan er gewoon voor! Duvelke en Rosje, 14 jaar, sociaal, lief en rustig, gezelschap aan elkaar, niet veeleisend, gewoon klaar om bergen liefde te ontvangen....van jou?

Knuffel van Duvelke en Rosje ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg