Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Thomas valt onder onze Speciale Zorg Katten. Thomas heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Thomas op afstand adopteren.

Thomas Kater 9 jaar


Hallo daar…, deze keer is het mijn beurt en nou ja ik val maar gelijk met de deur in huis: kennen jullie de uitdrukking ‘Thomas de Ongelovige’… ? Nou, dat is ook een beetje op mij van toepassing… Ik ben mijn geloof in jullie tweebeners namelijk best een beetje kwijt… Ze weten niet veel over mijn achtergrond, maar dat ik een zwaar leven heb gehad op straat is wel duidelijk.

Ik ben wel heel blij dat ik nu in de Villa woon, want ik krijg hier iedere dag hele lekkere bakjes met eten. Al die lekkere hapjes worden speciaal naar mijn residentie ‘De Kast’ gebracht. Ik vond namelijk dat ik wel recht had op een plekje voor mij alleen, veilig en beschut, na mijn harde leven op straat. Dus voorlopig heb ik even mijn intrek genomen in ‘De Kast’ en kan ik vanaf een veilige afstand ook een beetje aan jullie wennen.

Moet eerlijk zeggen dat ik mijn residentie wel graag deel met andere viervoetertjes van hier, zo had ik een innige vriendschap met Chelle en Gust, maar ja die hebben samen hun koffertjes gepakt. Dat zou ik stiekem ook heel graag willen, vertrekken naar een warm thuis met leuke kattenvriendjes of vriendinnetjes. Misschien dat ik wel nooit een echte schootkat word, maar ik kan echt wel genieten van het leven hoor! Vooral de lekkere prakjes iedere dag zijn echte feestmomentjes voor mij, de mensen mogen dan ook best een beetje dichterbij komen. Ik ben dan wel al iets ouder met mijn 9 jaar maar je bent nooit te oud om te leren zeggen ze hier. En dat ben ik nu dan ook volop aan het doen, aan het leren dat er ook lieve mensen zijn die mij wel zien staan, die aandacht hebben voor mijn tere beschadigde hartje, die mij de tijd geven zodat ook ik een kans krijg om open te bloeien.

Ze hebben mij hier namelijk verteld dat iedereen dezelfde kansen verdient en dat er voor mij ook ergens een warm mandje staat. Dus heb jij een leuk kattenvriendje of vriendinnetje, een veilig plekje met een warm mandje, lekkere hapjes en wil jij mij de tijd geven? Dan krijg je van mij eeuwige dankbaarheid en wie weet wat voor moois er tussen ons kan opbloeien.

Thomas ❤️

!!Thomas wordt enkel bij of met een ander katje geplaatst!!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg