Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ares valt onder onze Speciale Zorg Katten. Ares heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Ares op afstand adopteren.

Ares Poes 1 jaar

>

Ares is een leukerdje,

Wat is dat toch een zalig MEISJE, onze Ares.
Ja, het schaamrood staat op onze kaken, we hadden het niet door. Ares kwam binnen als zijnde gecastreerde kater, dus dan ga je daar dan ook vanuit, ehhh.
Nee, ze wilde niet met barbies spelen en nee ze wilde geen roze jurkjes aan, ze was een beetje gek op de mannen hier. Gelukkig allemaal gecastreerde kerels, maar dat boeide haar niet. Ze zag in elk wel een lekker ding, wat onze wenkbrauwen deed fronsen. Ares kom es? Doe die staart eens even omhoog.... even checken!
Nou ja zeg, jij bent een meisje!!
Ik weet niet wat de dierenarts toen eigenlijk gedaan heeft, maar we zullen ditmaal de echte dierenarts dan maar eens gaan bezoeken. Hup, hup, de mand in...de knip erop!
Zo hèhè... poehhh.
Nou, we vervolgens ons verhaal weer :-)

Ares kwam naar ons toe, omdat Zij een lichamelijk probleempje heeft. Ze rent, springt en kan eigenlijk alles wat een "normaal" katje ook doet. Haar blaasje en stoelgang werken niet mee. Een paar keer per dag even haar blaasje leegmaken, waardoor ook de stoelgang meekomt en hoppa, ze kan er weer tegenaan!
Ares zoekt een huisje, een plekje voor altijd bij iemand, die ietsje verder kijkt dan het geijkte pad. Iemand die het niet erg vindt om hem, onee haar, extra ondersteuning te bieden. Iemand...die haar de wereld kan bieden, een open blik heeft. Iemand.. die helemaal voor Ares wil gaan.
Wat krijg je ervoor terug? Bergen liefde, tonnen genegenheid, gezelligheid en vertier. Ares vindt andere katjes heel leuk ( vooral de mannen), dus een vriendje of vriendinnetje is een must.
Ares is liefde, Ares is ontroering. Wie laat haar toe in haar/zijn hartje.

Ares gaat graag naar buiten. We zoeken voor haar een huisje waar ze veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of kattenren


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg