Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Romy Poes 16 jaar


Een paar dagen geleden werd ons hart verwarmd en tegelijkertijd gebroken bij de aanblik van dit lieve dametje.
Ze liep verloren in de Olmense Zoo, al strompelend, verzwakt, vol teken en klitten. Er werd een plaatselijk zwerfkattenproject gecontacteerd, maar de gemeente aldaar heeft enkel budget voor neutralisatie, dus ze konden verder niets betekenen voor haar. We werden benaderd met de vraag of wij haar over wilden nemen....Natuurlijk, daar twijfelden we geen moment over. Ze had dringend hulp nodig, dat was overduidelijk. Gisteren mocht ze naar onze dierenarts. Er werd bloed afgenomen, de klitten eruit geschoren en röntgenfoto's gemaakt. Ze blijkt spondylose te hebben, dat verklaart waarom ze zo moeilijk loopt. Zodra de bloeduitslag bekend is, kunnen we verder bekijken welk behandelplan we moeten volgen. Voor nu hebben we haar een warm truitje aangetrokken, want met haar 2.5 kilo, kan ze zichzelf maar moeilijk warm houden, zo radicaal geschoren.
Helaas was het heel erg nodig...
Dit kranige supersenior dametje moet gewoonweg de allerbeste zorgen krijgen. Hopelijk is haar nog een tijdje gegund, ze verdient het om met alle liefde en zorgen omringd te worden en dat is dus precies wat wij voor haar gaan doen.
Welkom lief omaatje ♥


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg