Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ben valt onder onze Speciale Zorg Katten. Ben heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Ben op afstand adopteren.

Ben Kater 2 jaar


Deze imposante kater zwierf al gedurende ruime tijd bij de meldster rond. Zij voert een aantal zwervers, en Ben besloot dat hij daar een hapje mee ging eten. Hij mocht bij ons binnenkomen, maar het duurde nog een aantal weekjes eer Ben zich liet vangen. Zijn vacht zit vol met verviltingen en klitten, een deel hebben we reeds kunnen verwijderen. We vrezen voor een scheerbeurtje, want dat krijgen we er zo niet uit.
Hij heeft een goede eetlust en ondanks dat hij nog wat nerveus is, laat hij zich graag aanhalen voor een aaitje.Morgen mag hij naar onze dierenarts voor een check-up en alle nodige behandelingen en dan mag Ben zich gaan settelen in de Villa kamers.
Welkom stoere bink ♥


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg