Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Stan Kater 8 jaar


Welkom Stan!

Vandaag kreeg de Villa er een nieuwe bewoner bij. Stan kwam al een hele tijd bij de meldster om te eten. Hij heeft wonden op zijn kopje en oren. De lieve meldster, die echt enorm begaan was met hem, liet diverse malen de dierenarts komen. Na invangen zette de dierenarts hem een spuit en dat was het dan weer. De wonden genazen uiteraard niet, daar is wat meer voor nodig dan af en aan een prikje. Mevrouw kreeg van de dierenarts het advies om een opvang te zoeken, maar ja.... wie wil zo'n kat nu adopteren.....
De opvang die ze contacteerde weigerde hem op te nemen...reden? Een zieke kat kunnen we niet herplaatsen. Jammer dan Stan, je bent ziek, dus blijkbaar niet rendabel voor een opvang die er juist voor deze dieren zou moeten zijn.
Weet je wat, Stan, wij helpen jou wel. Morgen gaan we met jou naar onze dierenarts en gaan we alles doen om jou beter te maken. Hoe klinkt dat?
Dank aan jouw lieve meldster, omdat ze zo ontzettend haar best voor jou gedaan heeft. En al vind je ons nu nog niet zo jofel, dat komt vast wel goed.
Welkom lieve jongen


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg