Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Milos valt onder onze aids positieve katten. Milos heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Milos op afstand adopteren.

Milos Kater 7 jaar


Curriculum Vitae

Naam: Milos (man)
Huidige woonplaats: Zwerfkat in Nood
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Geboren: 1 maart 2013
Burgerlijke staat: gescheiden

Studies:
- Basisschool niet afgemaakt, ik kon niet stilzitten
-Cursussen:
1. Hoe ga ik om met een cursus
2. Koken. Ik ben dol op de tomatensaus van de gourmet delicatesse, dus wilde het zelf leren bereiden. Best lekker, maar dat afkruiden is nog een dingetje.
3. Overleven. Dat leren muizen vangen was een eitje. Een vuilniszak openritsen, no problemo. Vuurtje stoken mocht niet, echt zo ontzettend flauw. Maar jezelf gezond houden, dat vond ik een moeilijke. Helaas aids-positief getest.
4. Assertiviteit. Wanneer ze in een dierenasiel zeggen dat je dood moet, ENORM hard protesteren en voor jezelf opkomen. Was al gestart met het graven van een tunnel, maar een lieve mevrouw had me gered. Tunnel is dan voor mijn opvolger.
5. Dansles. Stijldansen op de achterpootjes. Was ik behoorlijk goed in. De lerares viel in katzwijm voor mij, dus ben er vandoor gegaan met haar.
Vaardigheden:
- Ik kan heel goed miauwen. Ik gebruik verschillende toonhoogtes met verschillende lettergrepen, vrij ingewikkeld. Moet je maar kunnen. Ik kan dat.
- De mensen entertainen en belangrijk laten voelen. Kopjes uitdelen, aai mij maar, beetje zwoel kijken, af en toe koppetje schuin ( doet het goed) en je voor de voeten lopen.

Waar heb ik moeite mee:
- Met van die jongeren ( lees: katers) die beetje machogedrag vertonen en overdreven doen. Zoooo irritant. Er loopt er eentje buiten in de buurt van mijn buitenren. Ten eerste: Blijf in uw kot. Ten tweede: val me nie lastig.
- Soortgenootjes in het algemeen, alhoewel ik Fie wel een lekkere chick vind.

Aandachtpuntjes:
- Ik ben aids-positief, maar hey.. heb je mijn gespierde lijf al gezien? Bling bling vacht? Ik ga nog wel effe mee hoor, ik kan zelfs bejaard worden. Is ook mijn goal.
- Ik wil gourmet delicatesse in die heeeerlijke tomatensaus, dus graag voorraadje inslaan please. Denk maar aan : Toiletpapier!

Wil je nog iets kwijt?
- Ik ben lief.

Waar ik naar verlang:
- Jou, eten, een bed en delen van dit bericht
- Formuliertje invullen!
www.zwerfkat.com/index.php?DocID=335#.WsUjgohuaM9d


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg