Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kai Kater 6 jaar


Ik mag mezelf voorstellen, maar ik weet niet hoe.
Ben ik leuk genoeg, lief genoeg en doe ik iets met jou...Ik word daar onzeker van, snap je.
Ik ben geen schootkat, ik kom ook niet aangehuppeld zodra ik je zie. Ik ben anders.
Jarenlang was ik een echte zwerver. Ik struinde de straten af op zoek naar wat eetbaars. Ik sloot me aan bij een groep vrienden, zij vonden het niet erg om hun eten te delen. Maar op een dag kreeg ik enorme pijn aan mijn kaak, sjonge jonge, dat deed me wel wat. Dat zagen de mensen ook, op afstand weliswaar, want geen 1 1/2 meter... plak er liever nog een paar meter bij. Goeie ruime social distance, prima plan.
Ik werd gevangen, waar ik niet echt dankbaar om was. Het was om mij te helpen, ja daaaag. Geloof je het zelf.
Ik kwam in deze opvang terecht waar ik een behoorlijke tijd moest wennen. Mijn kaak is al genezen.
Niet in mijn inner circle komen please, dan raak ik van het padje, dan komt er angst naar boven. Zet het bakje eten daar maar neer, ik pak het zelf wel, ga maar weer weg ofzo. Vind ik leuk.
Maar de tijd ging voorbij en mijn stemming werd milder, mijn angst om in de buurt te zijn van tweevoeters begon weg te ebben. Ik zag vertrouwen in de mensen, ze spraken zachtjes en zoet. Er kwam lekkers uit hun handen. Ik stond in dubio. Ken je dat? Je wil wel, maar durft net niet. Ik sprak mezelf goede moed in: "Kai jongen, hou die teugels toch niet zo strak, dat krampachtige is niet goed voor je. Laat het wat los, laat de teugels vieren, wees eens niet zo streng voor jezelf. Je hart hunkert naar liefde, probeer het gewoon eens, je hebt niets te verliezen."
Nou, dat deed ik dus, ik liet de handen toe in mijn wereld, ze mochten mijn kopje strelen, mijn wangetje aaien. Jeetje, dat was lekker joh! Ik moest bijna huilen.
En nu? Als je rustig bij me gaat zitten, beetje kletsen, zachtjes aaien, dan begint mijn hartje sneller te kloppen. Ik begin stiekem van jullie te houden. Pssst... ons geheim.
Andere katjes geen problemen mee, dus ik mag op zoek naar mijn persoon. Wie wil mij begeleiden, helpen, doen openbloeien? Wij zouden nog eens beste vrienden kunnen worden weet je dat?
Laten we eens afspreken, babbelen. Ja?
Handkusje van mij, Kai


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg