Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Aagje Poes 5 maanden


Hai hai,

Mijn naam is Aagje, en anders dan mijn naam doet vermoeden ben ik niet zo heel erg nieuwsgierig hoor. Ik heb daar een gezonde portie van, niet overdreven. Opvangmama vond het destijds een leuke naam.

Samen met mijn zusje en 2 broertjes ben ik in de opvang geboren. Mijn mama was op straat zwanger geraakt en zag er gehavend uit, zodoende kwamen wij allemaal bij zwerfkat in nood terecht. Ja, je begrijpt me goed, ik ben opgegroeid bij mijn lieve mama, Mia.

Nu even een beetje over mijzelf, ik dwing mijzelf eigenlijk zelden op de voorgrond dus dit is een beetje moeilijk voor me. Maar goed, wat moet…
Ik ben dus Aagje, een rustig meisje. Ik kijk liever eerst even de kat uit boom, typisch zinnetje hè ^_^
Maar het is echt zo. Niet omdat ik misschien bang voor je ben maar ik wil graag weten met wie ik het te doen heb. Als ik eenmaal gewend ben en de situatie goed geobserveerd heb kom ik uit mijn holletje en laat ik mij graag al eens knuffelen en kom ik op je schoot liggen.

Heb je al rustige/oude(re) poezels in huis? Dat zou ik ontzettend leuk vinden. Niet dat ik daar om sta te springen hoor, ik speel ook heel fijn zelf met een knisperballetje of iets met veertjes maar de aanwezigheid van andere katjes vind ik heel plezierig. Af en toe tegen elkaar aan liggen is fijn. Met mijn moedetr Mia kan ik het ook goed vinden.

Hey, zie ik je binnenkort?
Dan kan jij foto’s maken van mijn nieuwe thuis, wat zou ik dat leuk vinden ^_^


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg