Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bizley valt onder onze aids positieve katten. Bizley heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Bizley op afstand adopteren.

Bizley Kater 13 jaar

>

Bizley EN Mateo hebben hun gouden mand gevonden!
Maar jongens toch, hoe mooi is datte!
Bizley zat maar liefst een jaar in de opvang...
Beide mannen hebben hun eigen draagzakje.
Bizley, onze lieve zachtaardige senior, kwam in maart 2020 bij ons binnen, exact een jaar geleden. Aids-positief, een hartruisje, wat aan de magere kant.
Hij bleek al snel vele hartjes te veroveren. Zijn looks, zijn zalige karakter, ons ideale fotomodel die het geen probleem vond om een zonnebril op te zetten. Een slaapkopje, een allemansvriend, de rust zelve voor zoveel kattenvriendjes.
Mateo, nog niet zo lang bij ons, maar hij had een vervilte vacht, was ziek en erg mager. Ook al zo'n hartendiefje. Met zijn twee verschillende kleur oogjes keek hij ons adorerend aan en kwam altijd voor zijn dagelijkse knuffelsessie.
En toen... toen kregen we telefoon! Een lieve dame was geïnteresseerd in beide heren en kwam op bezoek!
Oeeehh, spannend. Maar ja, als je hen eenmaal ontmoet hebt, ben je om, zo werkt dat 😉
En natuurlijk was er meteen een klik, hoe kon het ook anders. Ze moest nog eventjes geduld hebben, maar vandaag werd haar wachten beloond. De grote dag!
Bizley en Mateo waren al ingelicht. Even opfrissen, haar in de plooi, koffertje pakken en alvast mooi klaarzitten/liggen.
Hun persoon was daar!
Bizley had alvast de contracten klaargelegd ( rechts op foto). "Tekenen graag! Dan kunnen we vertrekken, we hebben er zin in!" Duidelijke taal heren, niet overdrijven hè, om alvast bij de deur te gaan zitten.
Maar ze zijn nu saampjes vertrokken ❤
Lieve mannen, zorg goed voor elkaar en voor jullie nieuwe vriendin. Doe het goed, amuseer jullie, denk af en toe nog eens aan ons en een hele dikke zoen op jullie snoetje! Dag dag xx


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg