Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dynah valt onder onze aids positieve katten. Dynah heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Dynah op afstand adopteren.

Dynah Poes 1 jaar


Hoi daar! Ik ben het, Dynah..
Vanmorgen mocht mijn vriendin Benthe een nieuwtje vertellen. Nu is het mijn beurt..
Wel een beetje eng, zo'n groot podium voor mij alleen..
Nou, daar ga ik dan!
Ook ik mag vanaf nu op zoek naar een eigen liefdevolle thuis! 😊

Bij binnenkomst in Villa Vagebond was ik enorm bang. Ik liep meteen weg als er een verzorger in mijn buurt kwam. Intussen durf ik al gewoon te blijven zitten. Ze krijgen het voordeel van de twijfel: tot nu toe kwamen ze enkel met lekkere hapjes en maken ze de boel proper. Dat valt wel mee, toch?
Maar met al die wisselende mensengezichten hier in de Villa heb ik ook nog niet echt een band kunnen opbouwen. Stiekem is mijn hartje toch nog wel wat bang van al die mensen.
Uit ervaring weet ik dat mensen niet altijd lief zijn... dus wie kan ik dan wel vertrouwen, en wie niet?
Wat zoek ik dan voor een thuis? Lieve, zachte mensen met geduld. Mensen die begrijpen dat ik een rugzakje heb, met minder leuke ervaringen met mensen. Mensen die begrijpen dat het even zal duren voor ik hen écht in vertrouwen neem. Maar... ook mensen die weten dat ik van op afstand leer en observeer, en dat ik in dat kleine hoofdje van me de klik kan maken om mijn hartje open te stellen.
Dus, ben jij zo iemand met geduld? Iemand die mij zo graag ziet dat ik de tijd krijg om in m'n plooi te komen? Nou, dan word ik stiekem al enthousiast om jou te leren kennen...
Stuur je dan een mailtje naar kattenbemiddeling@zwerfkat.com? Ik hoop van wel!
Veel liefs,
Dynah

Heel erg bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren.
Liefst ook plaatsen waar al katjes zijn, of samen met een andere kat.
Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg