Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dynah valt onder onze aids positieve katten. Dynah heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Dynah op afstand adopteren.

Dynah Poes 2 jaar

>

Wel een beetje eng, zo'n groot podium voor mij alleen..
Nou, daar ga ik dan.....
Ik ben al erg lang op zoek naar een thuis!
Bij binnenkomst in Villa Vagebond (lang geleden) was ik enorm bang. Ik liep meteen weg als er een verzorger in mijn buurt kwam. Inmiddels durf ik gewoon te blijven zitten. Ze krijgen het voordeel van de twijfel, tot nu toe komen ze altijd met lekkere hapjes en maken ze de boel proper. Dat valt wel mee, toch?
Stiekem blijft mijn hartje nog wel wat bang van al die mensen.
Uit ervaring weet ik dat mensen niet altijd lief zijn... dus wie kan ik dan wel vertrouwen, en wie niet?
Wat zoek ik dan? Tja, bovenal lieve, zachtaardige mensen met geduld. Mensen die begrijpen dat ik een rugzakje heb, met minder leuke ervaringen met mensen. Mensen die begrijpen dat het even zal duren voor ik hen écht in vertrouwen neem. Maar... ook mensen die weten dat ik van op afstand leer en observeer, en dat ik in dat kleine hoofdje van me de klik kan maken om mijn hartje open te stellen.
Dus, ben jij zo iemand met geduld? Iemand die mij zo graag ziet dat ik de tijd krijg om in m'n plooi te komen? Nou, dan word ik stiekem al enthousiast om jou te leren kennen...
Voorwaarde is dat je al leuke vriendjes in huis hebt of dat er een van mijn vrienden met mij mee mag verhuizen, dat is wel een must 🙂

Veel liefs, Dynah 

Bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren. Soms kan ze ook echt genieten om voorzichtig geaaid te worden

Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV. 


Dynah valt onder onze aids positieve katten. Zij heeft een lintje voor haar naam, omdat ze Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar haar wel wilt ondersteunen kunt u Dynah op afstand adopteren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg