Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sansa Poes 3 jaar


Mag ik me even voorstellen? Ik weet niet goed hoe ik me kan promoten tussen al die schattige kittens hier. Ik ben Sansa en heb de laatste maanden erg veel meegemaakt.
Ik werd hoogzwanger gevangen met een vangkooi.
Daarna ging het heel snel. Na enkele dagen bij mijn gastgezin kreeg ik verschrikkelijk veel pijn. De bevalling was begonnen… helaas ging het plots mis. Na mijn eerste kitten bleef die verschrikkelijke pijn. Ik was helemaal uitgeput. Snel naar de dierenarts voor een spoedkeizersnede. Mijn 2 de kitten zat vast in het geboortekanaal. Gelukkig werd mijn 3 de kitten nog gered, maar de pijn bleef. Zo erg dat ik de eerste dagen de kracht niet had om mijn kittens te voeden. Gelukkig heeft mijn opvangmama ze een weekje geflest totdat de pijn wat onder controle was. Ik moet jullie mensen nog wat leren vertrouwen want door mijn rugzakje ben ik nog steeds bang van jullie en denk ik dan weer aan die helse pijn.
Ik heb vroeger goed geleerd om mijn instincten te gebruiken, ik leefde vooral ‘s nachts. Dan kon je de lekkerste hapjes scoren. Ontwormingspilletjes? Verstop ze in mijn voer en ik laat het gewoon staan. Jullie gaan mij toch niet vergiftigen zeker? Gelukkig bestaan er ook pipetten die ze voor mij gebruiken en krijgen de vieze beestjes geen kans.
Heb jij nog een plaatsje vrij voor mij? Heb je wat minder tijd of ben je niet veel thuis? Geen probleem voor mij. Ik geniet van de heerlijke stilte. Mijn favoriete plekje is momenteel ver weg achter de zetel, ’s avonds laat en ’s nachts kijk ik graag door de raam naar buiten. Ik ben geen gekke speelse kitten meer, maar ook geen schootkatje , ben jij de persoon die mij kan ontdooien? Wie weet kan ik door jou het verleden eindelijk achter me laten en toch een mooie thuis krijgen .


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg