Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lila Poes 8 jaar


Hoi,

Ik ben Lila en ze hebben me net verteld dat ik op zoek mag naar een huisje. Spannend, want ik heb nog nooit een huisje gehad, maar hier gaan we! Ik woonde met mijn koters in de tuin van 2 lieve dames. Die dames hebben zwerfkat in nood gebeld en toen kwam ik ineens in een hotel waar ik en mijn kleintjes een zacht bedje en lekkere brokjes kregen. Mijn kinders hebben ondertussen hun nieuwe huisje gggevonden dus het werd tijd dat ik er ook eens werk van ging maken. In het begin was ik heel bang, dan verstopte ik me heel veel. Ik vond die hotelbediende maar eng. Wist ik veel dat die altijd met lekkers zou gaan komen en op men kinders zou gaan babysitten. Vond ik uiteindelijk wel leuk. Nu ben ik dus niet meer zo bang. Elke ochtend wacht ik ongeduldig trappelend aan de deur tot mijn hotelbediende wakker is en me weer een bakje lekkers komt geven. Dan knuffelen en kroelen we even en daarna ga ik mijn dutje doen. Hier in het hotel loopt nog een ander poezenbeest rond. Heb ik geen probleem mee hoor. Ik heb eigenlijk niet zo veel eisen. Een zacht bedje, lekkere brokjes en een beetje tijd om vriendjes te worden. Mag ik bij jou komen wonen? Neem dan zeker contact op met mijn personeel en dan regelen we wat. Knipoogje Lila


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg