Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ferdy valt onder onze Speciale Zorg Katten. Ferdy heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Ferdy op afstand adopteren.

Ferdy Kater 2 jaar

>

Gastgezin gezocht voor Ferdy!

We stelden hem reeds aan jullie voor, Ferdy de superlieve kater die we vorige week verwelkomden. Gisteren kreeg hij zijn check-up bij onze dierenarts en werd hij ook getest op fiv en leucose. De leucosetest bleek positief te zijn, maar omdat de test niet heel duidelijk was, werd er een andere test uitgevoerd en deze bleek eveneens positief.
Hmmm, wat nu...de plekjes voor leucoseopvang zijn zeer beperkt en het is besmettelijk voor andere katten, indien deze niet het leucosevaccin gehad hebben. Maar er is nog een scenario, indien een katje pas recentelijk besmet geraakt is, kan het virus nog geëlimineerd worden en immuniteit voor het virus ontstaan. Het lichaam regelt dit zelf. Omdat Ferdy nog een jonge, gezonde kater is, is deze kans zeker aanwezig. En die kans willen we hem niet ontnemen, dat verhoogt zijn plaatsingskansen enorm. We besloten dus dat we op zoek gaan naar een gastgezin voor hem. Over een aantal weken wordt hij dan weer getest, om te zien hoe het ervoor staat.
Ferdy is een zeer lieve, aanhankelijke kater. Hij hunkert naar knuffels en wordt zo euforisch van aandacht, dat hij gaat sabbelen op een dekentje :-)
Een maatje, die jou vergezelt door het huis, thuiswerkt of tv kijkt met jou en zich in de avond nestelt op een gezellig plekje bij je in buurt. Zijn heldere oogjes kijken jou aan als je met een lekker hapje komt en dankbaar eet hij alles op. Dat is onze Ferdy <3
We zoeken een gastgezin regio Belgisch Limburg, binnen haalbare rijafstand van Rekem, zonder andere katten, die hem in de watjes wil leggen. Wij regelen alle benodigdheden, we verwachten enkel dat je zorgt dat het hem aan niets ontbreekt. In ruil daarvoor, krijg je bergen liefde van Ferdy terug. De mooiste beloning die je maar kan krijgen...
Wil jij voor Ferdy zorgen of deel je dit berichtje voor hem? Ferdy geeft jou alvast een knuffel op afstand x

Voor meer info, mail naar gastgezin3@zwerfkat.com

Dank je wel!


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg