Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ferdy valt onder onze Speciale Zorg Katten. Ferdy heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Ferdy op afstand adopteren.

Ferdy Kater 3 jaar

>

Jaaaa, mag ik eindelijk? Ferdy....kennen jullie mij nog? Ik ben een tijdje uit de picture geweest, omdat ik niet meer in de Villa woon.
Ik heb daar wel even gewoond, maar tijdens mijn dierenartsbezoek stond ons een onaangename verassing te wachten. Ik bleek leucose positief te zijn. Zelf heb ik geen idee wat dat is, ik voel er ook niets van, maar ik zag aan de gezichten dat dat blijkbaar geen reden voor een feestje is, ondanks dat het woord positief erin zit. Oké, ze gingen op zoek naar een gastgezin, omdat het beter was als ik alleen woonde. Lief van ze, ik heb ook graag veel en vaak aandacht van mensen. Een heel huis voor mij alleen... wauwww ik keek mijn ogen uit. Als ex-zwerfkat is dit toch wel een ongekende luxe.
Nu woon ik hier al een tijd, mijn tandjes zijn gedeeltelijk eruit, want daar had ik wel wat last van en inmiddels kan ik gelukkig weer alles naar hartenlust eten.
Ik ben een vrolijke, speelse jongen. Ik zoek avontuur en afleiding, liefst samen met jou. Alleen zijn is niet zo mijn ding, ik deel graag alles met je, bank, bed, speelgoed, zelfs mijn eten, mocht je dat willen. Zie het als een huwelijk, maar dan alleen de good stuff, slechte tijden komen niet in mijn woordenboek voor.
Wil jij ook alles met mij delen? Dan ga ik jouw beste vriend worden, zeker weten! Vraag maar naar Ferdy (mijn naam betekent overigens moedige reiziger), dus ik sta open voor een nieuwe levensreis...met jou...

Tot gauw!
X Ferdy

Ferdy kan alleen geplaatst worden of bij een katje wat ook leukcose positief is. Hij wilt graag naar buiten. Dit mag alleen in een afgesloten tuin of terras waaruit hij niet kan ontsnappen of een kattenren. Hij wordt niet geplaatst bij mensen waar hij niet naar buiten kan.


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg