Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Teddy valt onder onze aids positieve katten. Teddy heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Teddy op afstand adopteren.

Teddy Kater 11 jaar


Ja! Dat ben ik! Teddy is reddy, yeah. Mijn koffer is gepakt, ik heb niet veel mee. Mijn pyjama, een paar snacks, mijn tandenborstel, een goede muts en dat was het denk ik.
Ik zou nog graag een klimpaal scoren, maar dat gaat opvallen denk ik. Past niet in mijn koffer.
Het is hier druk met de katjes. Ik moet toegeven: er zitten mooie exemplaartjes bij, maar ik heb het toch niet zo op mijn soortgenootjes. Hou van meer rust, ben eerder een mensenkat. Dat kan jou toch bekoren lijkt me :-)
Ik moet 1 ding even kwijt. Ik vind jullie echt super lief, leuk, gezellig en nog meer van dat. Mijn hartje wordt blij als ik jullie zie. Maar die camera..... die fotocamera. Echt? Moet dat? Go.... away. "Maar je bent zo knap Teddy!" hoor ik nog. Uhuh.
Dan nog een dingetje. Ik ben aids-positief. Is niet erg, kan er prima mee leven. Heb je mijn gespierde lichaam al gezien? Mijn conditie is top!
Ach weet je, ik heb jou graag voor mezelf, lekker veel aandacht. Soulmates, door dik en dun.
Heb jij trouwens een buitenren? Klein ofzo, moet niet groot zijn. Ik geniet zo van de wind, de zon en de geur van verse grassprietjes. Heb je iets kleins voor me? Ik hoef geen marathon te lopen, een beetje op een neer sjokken of zonnebaden is voldoende. Luchtbedje erbij, cocktailtje en GO.
Goed, wat doen we, gewoon eens babbelen? Geen foto's maken please, hate it :-)
Ik ben een coole gast, wat wil jij nog meer?


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg