Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Antonio Kater 8 jaar


Antonio

Riep je mij? Ja? Ja? Ben je verdrietig, dan kom ik to the rescue! Ik heb geen rood mantelpakje met een grote S op mijn rug. Maar met een beetje verbeelding mag jij dat denken, Antonio Clark. Mijn haar ligt niet in een scheiding, ik hou van een casual look. Leg je hoofdje maar op mijn schouder, ik droog je tranen met 1 knip in de vingers.
Wil je eens gezellig babbelen, de dag met mij doornemen? Ik heb wel het hoogste woord, dus als ik uit gerateld ben, mag jij. Eerlijk verdelen. Ik heb erg veel goeie tips, luister maar naar Mona Antonio.
Zoals je misschien al gezien hebt, is mijn goddellijke lijf wat kalig. Niet van ouderdom, maar ik ben stressgevoelig. Het is me te druk hier, zoveel katjes. Ik vind katjes eigenlijk een beetje stom. Ik heb zooooveel liefde te geven aan de mensen, ik trek dat niet als jij loopt vreemd te gaan met een ander katje. Zoiets doe je gewoon niet.
Ik wil jouw Superman zijn, jouw alles, jouw redder, gesprekspartner, mijn grote liefde.
Ik leer jou huppelen, genieten van de kleine dingen. Ik ben kei goed in huppelen, ik zal het je voordoen, daarna doen we het samen. Niemand kijkt, en trouwens... boeit jou dat. We gaan er samen een geweldige tijd van maken!
Mijn donkere oogje is jou misschien ook opgevallen. Das een verkleuring van mijn iris en ziet er rustig uit, no worries.
DUS!
Ik ben een aso aanhankelijke man, daar moet je wel tegen kunnen. Een rustig huisje waar mijn mensen best redelijk vaak thuis zijn zou mij zeer bekoren.
Neem mij! Vergeet al die wollige kittens, ik ben de beste huppel van heel de wereld!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg