Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lucy Poes 4 maanden


Dag mensen, ik ben Lucy. Ik ben een echte Queen. Ik ben dan ook de knapste en de slimste en ook de snelste van de rest. Ik ben samen met mijn mamma en broer en zus van de boerderij gered. We hadden vieze ogen waren ziekjes en liepen gevaar daar. Gelukkig mochten we naar een veilige plek en waren we snel beter. Ik ren het liefste de hele dag rond en ik ben heel druk met spelen. Ik gun mezelf eigenlijk niet zo veel tijd om eens rustig te doen. Het leven is gewoon te leuk!

Als jij wel tijd kan maken, kom je dan eens bij mij kijken? Wie weet mg ik jou wel en maak ik ook wat tijd voor jou. Kunnen we elkaar leren kennen. Alvast wat afspraken maken. En wie weet, ga ik dan gezellig met jou mee!

Tot snel dan! Pootje van Lucy.
 

!!!Lucy wordt enkel met broertje Elvis of zusje Lana geplaatst óf in een huishouden met al minstens één jong en sociaal katje!!!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg