Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lara Poes 3 jaar

>

Hallo allemaal, mijn naam is Lara en ik ben een mooi zwart wit poesje met een ondeugend koppie. En dat ben ik dan ook, lekker ondeugend. Ik blaak van het zelfvertrouwen en heb energie voor 10.
Er is hier in huis een wat oudere poes, die het eigenlijk niet zo leuk vindt dat er allemaal klein spul om haar heen loopt. Af en toe blaast ze tegen ons, maar daar trek ik me niets van aan en ren er gewoon naartoe. Ik ben zelfs dapper genoeg dat ik gewoon aan haar voerbakje begin terwijl ze erbij staat …

Dat was wel anders, de eerste dag dat ik hier binnen kwam. Ik vond het maar niets en heb dat laten horen ook. Dat duurde echter niet lang en ik laat nu hele andere geluiden horen. Zelfs als ik slaap, maak ik schattige geluiden. En als hier op gereageerd wordt, dan ren ik naar die persoon toe om lekker geknuffeld te worden. Ook als mijn zussen aan het spinnen zijn omdat ze geaaid worden terwijl ik lig te slapen. Als ik dat hoor, word ik wakker en wil ook aandacht.

Ik ben op zoek naar een huisje waar een speelmaatje is. Als die er nog niet is, misschien dat je dan wilt overwegen om mijn zusje Leco ook te adopteren.

Oh, en je moet echt veertjes in huis hebben, daar ga ik helemaal op los. Als ik er eentje te pakken heb, laat ik ‘m niet meer los, sleep ‘m ’t hele huis door en er mag niemand aan komen!

Niet veeleisend dus, gewoon een fijn huis waar ik de aandacht en liefde krijg die ik verdien, een slaapplek, eten en drinken en een maatje zodat ik mijn energie goed kwijt kan. Oh ja, en veertjes natuurlijk!

Zullen we snel een afspraak maken??

Lara wilt graag bij haar zusje Lotje blijven en worden samen geplaatst.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg