Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Keetje Poes 2 jaar


Help! Help mij alsjeblieft... Kan iemand een dokter bellen want ik heb zo’n pijn aan mijn achterpootje, volgens mij is het gebroken want ik zie iets uitsteken. Het doet zo’n pijn... Help mij dan toch...

Maar niemand hoorde de hulpkreten van Keetje en niemand die haar zag, want Keetje was een campingpoes en campings waren dicht in Corona-tijd... Wekenlang heeft dit meisje zwaargewond rondgelopen, wat moet ze veel pijn hebben gehad en wat moet ze zich alleen gevoeld hebben...

Pas toen de campings weer open gingen kwam er hulp, of nou ja, het verhaal wil dat ze wel gevoerd werd maar een dokter bellen was kennelijk teveel moeite... Ze was een beetje schuw (gek hoor als je zoveel pijn hebt en altijd weggejaagd wordt) en dat was vast te lastig dus moest ze het zelf maar zien te redden. Gelukkig was er een lief koppel op de camping dat wel oog had voor haar pijn en dankzij hun melding kon Keetje gevangen worden. Natuurlijk werd zij rechtstreeks naar onze dierenarts gebracht! Haar verwonding was echter zo ernstig dat haar pootje geamputeerd moest worden (haar bot stak een paar cm uit haar been). Voor Keetje was dit geen probleem, zij was verlost van haar pijn en mocht beginnen aan een nieuwe start. Daarom is zij na haar operatie eerst liefdevol opgevangen in een van onze pleeggezinnen. Zo kon Keetje rustig revalideren en bijkomen van alles wat zij had meegemaakt.
En wat was ons meisje dapper! Al snel zette ze haar beschadigde hartje open voor liefdevolle aaitjes over haar bolletje en gingen haar oogjes zachter staan. Ook het leren lopen met 3 pootjes was geen probleem voor Keetje; goed zo meisje, jij hebt dat super gedaan!
Na haar revalidatietijd mocht Keetje haar intrek nemen in Villa Vagebond en hier zagen we haar verder opbloeien. Ze geniet van het zonnetje in de buitenren, van de andere poezen en ze laat zien dat je met 3 pootjes net zoveel kan als met 4, want ze klimt met het grootste gemak in de hoogste krabpaal!
Keetje is nu toe aan de volgende stap, aan een eigen plekje waar ze verder mag opbloeien, in haar tempo en het liefst met andere sociale poezen om haar heen. Een afgesloten tuintje of balkon vindt ze ook heel fijn. Wie laat Keetje haar nare verleden voorgoed vergeten en geeft dit lieve meisje haar forever home?

Een heel lief maar schuchter katje.
Ze kan erg genieten van aaitjes, maar als ze harde geluiden hoort dan gaat ze zich verstoppen.
Ze kan enorm genieten van de buitenren, en klimt als de beste, ook al heeft ze maar 3 pootjes.
liefst plaatsen met een andere kat, of waar al katjes zijn.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg